Hoidot
Hyödynnän hoidoissa kaikkia osaamiani menetelmiä. Jokainen hoito toteutetaan aikaperusteisesti hyödyntäen niitä menetelmiä, jotka tuottavat parhaan lopputuloksen, aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Klassinen hieronta
Hieronta on yksi vanhimmista ja perinteikkäimmistä hoitomuodoista. Hierontani pohjana on klassinen hieronta, sen apuna käytän muita hierontamenetelmiä, kuten muun muassa fasciahierontaa, nivelten liikkuvuutta ja liikehoitoa. Menetelmän valinta perustuu asiakkaan tarpeisiin parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.
Hierontaa käytetään lihasjännitysten ja lihaskipujen sekä lihasperäisten päänsärkyjen hoitoon. Hieronnalla pystytään vaikuttamaan arpi- ja sidekudosmuodotumien paranemiseen. Ruuansulatushäiriöihin avuksi käytetään vatsahierontaa. Hierontaa voidaan käyttää myös leikkausten jälkihoitona turvotuksen ja arpikudoksen poistamiseen. Hieronta soveltuu myös erinomaisesti rasituksesta palautumiseen, arjesta irtautumiseen sekä yleiseen rentoutumiseen.
Hierontaa voidaan tehostaa pintalämpöhoidolla. Pintalämpöä voidaan antaa savipakkauksella tai kuumakivihieronnassakin käytetyillä lämmitetyillä kivillä. Tällöin lihasta saadaan lämmitettyä valmiiksi kudosten muokkaamista varten. Ensimmäisellä käyntikerralla asiakas täyttää esitietolomakkeen ja hänelle tehdään noin 5–10 minuutin tutkimus, jolla kartoitetaan asiakkaan hoidon tarve. Asiakkaan terveydentila ja toiveet hoidon suhteen huomioidaan myös.

Kivun hoito
Kivun kokeminen on yksi kokonaisvaltaisimmista tunteista kehossa. Kipu on kokonaisvaltaista ja yksilöllistä. Myös kipua voidaan hoitaa. Erilaiset hierontatekniikat, kuten fasciahieronta, lievittää kipua. Kivun hoidossa voidaan käyttää myös lämpöhoitoa, sähköimpulssihoitoa (TENS), liikehoitoa ja kinesioteippausta. Kivunhoito on aina yksilöllistä asiakkaan tarpeistä lähtevää hoitoa.

Intialainen päähieronta
Intialainen päähieronta on rentouttava kokonaisvaltainen yläselän, niskan, hartioiden, olkavarsien, pään ja kasvojen hieronta. Hieronta tehdään makuullaan ja ilman öljyä. Käsittely on hellävaraista ja se lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa kehossa.

MyFascia
MyFascia on kahden suomalaisen, Tuulia Luomalan ja Mika Pihlmanin, kehittämä lihaskalvojen hoito- ja liikekonsepti. MyFascia pohjautuu meridiaaneihin ja ajatukseen, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Hoidossa ei käsitellä vain ongelmakohtaa, vaan huomioidaan kehon kokonaisuus ja syvemmät lihaskalvot.
MyFascian vaikutus on kokonaisvaltaisempi ja syvempi kuin tavallisen hieronnan.
MyFascia sopii:
- selän ongelmat
- niskan, hartian ja olkapään ongelmat
- kyynärpään ja ranteen ongelmat
- polven ja pohkeen ongelmat
- nilkan ja jalkaterän ongelmat
- ennakoiva kehonhuolto
MyFascia sopii kaikille. MyFascia-hoitoon kuuluu haastattelu, tutkiminen, neuvonta- ja ohjaus sekä tietysti itse hoitaminen.

Lymfaattinen hieronta
Lymfaattisessa hieronnassa pyritään tehostamaan imunesteen kulkua käsin tehtävällä hellävaraisella pumppausliikkeellä. Se vaikuttaa myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa lisäävästi. Kun imunestekierto toimii tehokkaasti, niin elimistön immuunipuolustuskin toimii hyvin.
Lymfaattinen hieronta sopii turvotukseen, ennen ja jälkeen leikkausten, verenkiertohäiriöihin, suonikohjuihin, fibromyalgiaan, nivel- ja sidekudossairauksiin, reumaan, päänsärkyyn, migreeniin, ummetukseen ja yleiseen rentoutumiseen.

Raskaushieronta
Raskaus on naisen elämässä uusi, erityinen ja syvä kokemus. Se saa aikaan monia muutoksia naisen kehossa, sekä psyykkisiä että fyysisiä. Vaikkakin raskaus on täysin luonnollinen tila naiselle, raskaus voi tuoda tullessaan erilaisia vaivoja ja ”kolotuksia”.
Raskaus- ja synnytyksen jälkeisessä hieronnassa tärkeää on hyvän hieronta-asenton löytyminen. Käytössäni on erityistyynyjä, joilla rentouttava ja turvallinen asento on mahdollista saavuttaa. Hieronnassa käytetään pääasiassa kylkimakuu- ja puoli-istuvaa asentoa.
Synnytyksen jälkeisen hieronnan voi aloittaa heti synnytyksen jälkeen. Myös keisarileikkausken jälkeen hieronta sopii äidille hyvin. Synnytyksen jälkeisessä hieronnassa keskitytään äidin kokemiin ongelmakohtiin. Kuten raskausaikana, sopivan hieronta-asennon löytyminen voi olla haasteellista, mutta erikoistyynyjen helpottavat hyvän asennon löytymistä. Vauva on tervetullut mukaan hoitoihin.

Trager
1930-luvulla lääkäri Milton Trager oivalsi kehon ja mielen yhteyden ja alkoi kehitellä liikkeitä kehon tasapainottamiseksi. Näin syntyi hoitomentelmä trager, joka on melkein sadassa vuodessa levinnyt ympäri maailmaa.
Trager perustuu kosketukseen ja tietoiseen liikkeeseen. Trageriin kuuluu liikunta ja hoitopöydällä, tuolilla tai seisten, tehtävä hoito. Hoidon aikana asiakkaalla voi olla päällään joustava, miellyttävä vaatetus, jossa on mukava olla. Keho käsitellään yleensä molemmin puolin, sekä selkä- että vatsapuolelta. Käsittely on kokonaisvaltainen päästä varpaisiin. Kosketus tapahtuu sivelemällä, venyttäen, täristäen, heiluttaen, mutta ennen kaikkea kosketus on pehmeää eikä kivuliaita menetelmiä käytetä. Kosketuksen avulla annetaan kudoksille ja nivelille tilaa liikkua, jotta kehosta tulisi vapaampi, kevyempi ja pehmeämpi.
Trager sopii erinomaisesti rentoutumiseen ja stressin lievittämiseen. Sen avulla pystytään lempeästi vähentämään lihaskireyttä ja parantamaan liikelaajuutta. Päänsärky, selkäsärky, kivut raajoissa tai mikä tahansa muu epämiellyttävä oire kehossa voi saada helpotusta Tragerin avulla.