Have a nice day!

Rentouttavat kuumakivihieronnat

Anna itsellesi aikaa rentoutua. Kuumakivihieronta on arjen luksusta, hemmotteluhetki kiireen keskellä!

Lämpöhoito lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoitta ja tasapainottaa hermostoa. Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm syvyyteen asti johtuen kivien luovuttamasta lämmöstä kudosta manipuloitaessa. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat. Lisäksi kivet mineraalipitoisuutensa ansiosta hoitavat ja ravitsevat ihoa.

Kenelle kuumakivihieronta sopii ja kenelle ei

Jos klassinen hieronta sopii sinulle niin myös kuumakivihieronta yleensä sopii. Mutta jos olet raskaana tai kärsit tuntopuutoksista, diabeteksestä, sydänsairaudesta, suonikohjuista tai jos sinulla on hyvin ohut iho kannattaa ehkä välttää kuumakivihierontaa tai ainakin kertoa hierojalle näistä ongelmista jotta hän voi ottaa niitä huomioon hoidon aikana.

Tervetuloa nauttimaan!

Tervetuloa nauttimaan kuumakivihieronnasta. Oletpa sitten ensikertaa kokeilemassa tai jo kuumakivihierontaan tutustunut, Hoitola Friscossa olet hyvissä käsissä!

Kuumakivihieronnat

Kuumakivihieronta voi kestää joko 30, 60 tai 90 minuuttia

Hinnat:
30min       30€
60min       58€
90min       65€

Huom! Lahjakortti on aina iloinen yllätys lahjan saajalle! Kysy lahjakorteista lisää, yhteystiedot löydät Yhteystieto-sivulta